Tiedätkö että kiusankappaleita on monenlaisia! Etkö? Mutta tämän luettuapa tiedät, hehee!
Tässä muutamia kiusankappaleita,
joita maan päällä esiintyy:
1. Villakoirat
2. Ne jotka roikkuvat meissä
3.Ärsyttäjät
4. Muuntautujat
5. ja Omatuntomme

Ja näistä vaarallisimmat ja kaikkein pahimmat ovat Omatunnot ja Muuntautujat.

1. Omatunnot
Tiedätkö ne kaksi ääntä, jotka aina tappelevat pääsi sisällä. Ne just ovat kaksi omatuntoa, jotka ovat sinun pahimmat kiusankappaleet. Näistä kiusanhengistä et pääse koskaan eroon. Näillä omatunnoillakin on myös nimet, tiesitkö? Mutta et pysty päättämään niitä. Niiden nimet määräytyvät oman lempinimesi mukaan ja inhokki nimesi mukaan ja omatuntosi ovat aina samaa sukupuolta kuin sinä.
Omieni nimet ovat Olivia ja Senja. Ylensä ne ovat erimieltä ihan pikkuasioistakin, mutta saattaa tulla hetkiä kun ne ovat sovussa valinnoissaan. Pahimmassa tapauksessa voi olla jaksoja jonka ajan ne ovat joka asiasta toista mieltä kuin toinen.

635679.jpg

2. Muuntautujat
Tunnet ainakin yhden muuntautujan. Ai etkö? No kyseleppä sisarustesi, kavereittesi ja vihollistesi käytösnumeroita ( jos he vielä ovat koulussa missä annetaan niitä) Minäkin tunnen. He käyttäytyvät kotona kuin vihamiehesi ja jossain muualla kuin enkelit. Tai on semmoisiakin muuntautujia  että joittenkin  henkilöiden seurassa  he käyttäytyvät toisin kuin jonkun muun . Muuntautujat paljastuvat harvoin ja harvoin tarkoittaa sitä että täytyy kehitellä viakas juoni että muuntautujan voi esitellä muille oikeassa hahmossaan.
640589.jpg

3. Ärsyttäjät
Ärsyttäjät ovat muuntautujien aikaisenpi muoto, ja he paljastuvat helpommin. he ovat ylensä 3-8 vuotiaita tai ainakin vaikuttavat siltä. Tunnistat heidät helpointen sisaruksistasi, koska olet silloin ylensä uhri. Nämä ärsyttäjät eivät myöskään ole niin viakkaita kuin heitä vanhemmat muuntautujat.

4. "Ne jotka roikkuva meissä"
"Ne jotka roikkuvat meissä" ovat vähän niin kuin rinnakkaislajeja ärsyttäjien kanssa. Ne ovat ihan samaa n. samaa ikäluokaa Ärsyttäjien kanssa mutta, vielä helpompia käsitellä. Keksit vaan "pienen valkoisen valheen" ja he menevät lankaan, Hehee!
696373.jpg

5. Villakoirat
Ne kaikkein helpoimmat karkotettavat. Nyt en tarkota niitä koiria , jotka leikataan niin että karvaa on vain päässä ja jaloissa,  vaan niitä jotka lisääntyvät  sänkyjemme ja  sohviemme alla.  Karkottaminen onnistuu että otat imurin kauniiseen käteen ja alat imuroida, mutta tähän toimeen on hankala ryhtyä laiskuudeltamme.

Ja nyt osaat te häätää kaikki nämä inhottavat kiusankappaleet ja
elämästännä tulee ruusuilla tanssimista